Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Wegwijs in het Volwassenenonderwijs

VolwassenenonderwijsDe Stap maakt je wegwijs in alle mogelijkheden van volwasseneneducatie. Geen overbodige luxe, want het aanbod is even gigantisch als ingewikkeld. Misschien wil je een beroepsopleiding volgen of je loopbaan een nieuwe richting geven. Of heb je spijt dat je nooit je diploma hebt gehaald? Dat kan nog altijd, zelfs in combinatie met een job. En niet vergeten: ook een vrijetijdscursus kan erg verrijkend zijn. De eerste stap? Ga even langs bij 'De Stap'.

 

Een gesprek met een van de informatiebemiddelaars kan een enorme hulp betekenen om je weg te vinden in de wirwar aan mogelijkheden. De mensen van De Stap vertrekken daarbij steeds vanuit jouw individuele vraag. De beste keuze hangt immers af van je interesses, vooropleiding, doelstellingen, werk- en gezinssituatie, ...

 

Je kan bellen of mailen, maar je mag ook langs komen voor een gesprek op maandag, dinsdag en woensdag tussen 13 en 17 uur. De dienstverlening is gratis en anoniem.

Meer info

De Stap in de Krook

Miriam Makebaplein 1 (nabij Zuid en Lammerstraat)

9000 Gent

09 233 75 15

info@destapgent.be

www.destapgent.be

Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Handelsschool Aalst

Dit Centrum biedt in samenwerking met het gemeentebestuur Denderleeuw avondonderwijs aan voor volwassenen.

 

In de vestigingsplaats Denderleeuw worden op secundair onderwijsniveau diverse modulaire taalcursussen georganiseerd. Deze opleidingen lopen van begin september tot eind juni. Er is ook een vervolgtraject voorzien. De cursussen vinden plaats in het Kasteeltje of in het Koetshuis (naast het Kasteeltje) in de Stationsstraat 7 in Denderleeuw of in de Middenschool van het Koninklijk Athenenum, De Nayerstraat 11 A in Denderleeuw.


Voor het exacte aanbod in Denderleeuw verwijzen wij u graag door naar de officiële website van het CVO Handelsschool Aalst.

Meer info

CVO Volwassenenonderwijs Aalst

Keizersplein 19

9300 Aalst

053 70 89 45 en 053 70 89 56

www.leerwatjewil.be
stany.meskens@g-o.be

Leerpunt

Leerpunt geeft gratis cursussen aan volwassenen. De organisatie helpt je om in je eigen tempo je kennis op te frissen en te versterken. Dat kan op vlak van taal, rekenen, computer of algemene vorming.

 

De wereld verandert snel. Het is niet altijd makkelijk om mee te zijn. Als u vroeger minder kansen kreeg, is het soms extra moeilijk om te volgen en bij te blijven. Leerpunt houdt daar rekening mee.

 

Bekijk hier het curusaanbod van Leerpunt.

Meer info

Leerpunt - Zuid-Oost-Vlaanderen

053 78 15 05

info@leerpuntzovl.be