Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Agenda

Categorie: Senioren

FEMMA organiseert een dagreis Nationaal Park De Biesbosch en Dordrecht

Op dinsdag 12 september trek Femma Centrum en Femma Hemelrijk erop uit naar Nederlands. Tijdens deze dagreis laten we je kennis maken met het natuur- en stedenschoon in Nederlands Brabant. We laten je genieten van de prachtige natuur in het Nationaal Park ‘De Hollandse Biesbosch’ en wandelen met ene gids door de mooie historische binnenstad van Dordrecht.

Programma

We vertrekken op 12 september om 7.15 uur. Je kan kiezen tussen twee opstapplaatsen:

  • Stadionlaan (langsheen de spoorweg om 7.15 uur)
  • Kerkplein Hemelrijk om 7.25 uur

Omstreeks 10 uur vertrekken we vanuit de Zilvermeeuwsteigers in Drimmelen voor een twee uur durende rondvaart met een salonboot doorheen het prachtige Nationaal Park De Biesbosch. Dit is een uniek watergebied met smalle en brede kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en we maken kennis met de bewoners, nl. de bevers.

’s Middags genieten we van een lekker driegangen middagmaal. Omstreeks 18 uur keren we huiswaarts. We zijn terug in Denderleeuw tussen 19.30 en 20 uur.

 
Inbegrepen

-         Vervoer met luxe autocar

-         Boottocht door De Biesbosch met koffie aan boord

-         Middagmaal

-         Stadswandeling in Dordrecht

-         Begeleiding door een gids

 

Gelieve in te schrijven voor 31 augustus 2017 bij Christine Van der Elst via 053 661 982 of christinevanderelst@hotmail.com. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van het deelnamebedrag op rekening BE 42 0013 9191 6654. Vergeet niet om je naam, lidnummer en opstapplaats te vermelden.

Let op: Alleen Femma- leden en hun inwonende gezinsleden worden tijdens deze activiteit verzekerd via de ledenpolis van Femma. 


Datum

12-09-2017 (07.15 uur)

Prijs

Voor Femma-leden en hun inwonende gezinsleden 52 euro en voor niet-leden 62 euro.

Organisatie

Femma Centrum
Tel.: 053 661 982
E-mail: christinevanderelst@hotmail.com
Contactpersoon: Christine Van der Elst
Meer evenementen

Routebeschrijving