Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Agenda

Categorie: Jeugd

JC Pingie organiseert "Pop-up-fiets-kroegentocht"

JC%20Pingie%20-%20logo.jpg

Op zaterdag 16 september organiseert JC Pingie een pop-up-fiets-kroegentocht. Denk je nu pop-up-fiets-watte? Niet erg! Het wordt gewoon een gezellige namiddag en/of avondje uit met de fiets door het centrum van Welle waar 5 pop-up kroegen hun tenten opslaan.


De pop-upkroegen worden uitgebaat door JC Pingie vzw (parking Broekpark aan Broekstraat), TVOZ vzw (parking VBS Kerkstraat), den Bol (ter hoogte van Snooker Time, Langestraat), bij de Rie van op de Kat vzw (Kattestraat) en Astpast vzw (aan hun chalet in de Vooruitgangstraat).

Vanaf 14 uur kan je je samen met je fiets registreren in het Jeugdcentrum Pingie in de Hertstraat 98. Nadien kan je met je deelnameformulier terecht bij elk van de 5 pop-upkroegen voor een leuk spel en vooral plezier. Bij TVOZ, Astpast en bij de Rie van op de Kat kan je ook genieten van optredens van Dos Amigos, Dizzy Fingers en Luksken Real. Om 22u sluiten we de kroegentocht af in JC Pingie in de Hertstraat met een verrassingsoptreden en afterparty!

 

Ik doe mee!

 

Deelnemen kan vanaf 15 jaar. Vooraf inschrijven is wel verplicht via www.jcpingie.be of in café Snooker Time (Langestraat). Met je deelnamekaart krijg je niet alleen 6 drankjes, ook een hamburger is inbegrepen (in de pop-up van JC Pingie in het Broekpark). Je krijgt ook een uniek gadget en als je een ploeg van maximum 4 deelnemers vormt, kan je een mooie prijs winnen door het spel in elke pop-upkroeg naar je hand te zetten. 

 

Nog geen Pingie-lid?

Opdat jij en wij in alle veiligheid kunnen deelnemen, moet je Pingie-lid zijn. Nog geen lid? Geen probleem. Bij de start in JC Pingie in de Hertstraat 98 kan je je voor 5 euro lid maken, en krijg je daar meteen ook 3 drankbonnetjes voor.

 

Win jij de prijs voor de vetste fiets, mooiste thema of meeste ambiance?


Laat je van je creatiefste kant zien door je fiets te pimpen of door als groep origineel uit de hoek te komen. Of zorg voor de meeste ambiance! Dat is immers wat we je toewensen: een namiddag en avond met oude en nieuwe bekenden, vol sfeer en plezier!


Datum

16-09-2017 (14.00 uur)

Prijs

15 euro

Locatie

Jeugdcentrum Pingie
Hertstraat 98
9470 Denderleeuw
E-mail: info@jcpingie.be
Website: http://www.jcpingie.be

Organisatie

Jeugdcentrum Pingie
Hertstraat 18
9473 Welle
Tel.: 0475 94 21 39
E-mail: info@jcpingie.be
Website: http://www.jcpingie.be
Contactpersoon: Michael Meessens
Meer evenementen

Routebeschrijving