Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Volg uw nieuwe afvalkalender vanaf 1 april

Normaal heeft u in de loop van de maand maart een nieuwe afvalkalender in de bus gekregen. Hierin vindt u het specifieke afvalschema voor uw buurt van 1 april 2017 tot 31 maart 2018. ILvA_logo.gif

Vergeet niet om vanaf 1 april uw nieuwe afvalkalender ter hand te nemen, want het ophaalschema is mogelijk veranderd in uw straat. Zo vermijdt u onaangename verrassingen, zoals afval dat op uw trottoir blijft staan.  

Nog geen nieuwe afvalkalender gekregen?

Dan kan u een exemplaar vragen bij ILvA op het algemeen nummer 053 83 88 48 of via mail naar info@ilva.be.

Meldingen en klachten kunnen doorgegeven worden op het nummer 053 85 85 45.

 

Ook aan het onthaal van het gemeentehuis (A. De Cockstraat 1, Denderleeuw) kan u vanaf midden april terecht voor een afvalkalender.

Pdf en iCalender

U kan de ophaalmomenten voor uw adres ook raadplegen op de website van ILvA via de webpagina over de afvalinzameling. Geef uw exacte adres in en u krijgt meteen uw afvalkalender.

 

Hier kan u ook de juiste afvalkalender downloaden als pdf-bestand of als iCalender-bestand: dit bestand kan u dan importeren in uw elektronische agenda (bv. van Microsoft Outlook of in Google Agenda).  

Recycle-app

Ook handig is de gratis Recycle-app. Deze app brengt alle informatie over correct sorteren en inzamelen van de verschillende afvalfracties naar uw smartphone of tablet.


Elke week krijg je dan een seintje wanneer welk soort afval moet buitengezet worden (papier, restafval, glas, etc.). Daarnaast vind je er ook alle informatie over het ophalen van afval, de sorteerregels, de openingsuren van het containerpark en inzamelpunten in je buurt.

Download de app, geef jouw postcode en straat in en je ontvangt tijdig alle informatie over afvalophaling in jouw buurt.


U kan de Recycle-app gratis downloaden via de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Geplaatst op dinsdag 28 maart 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.