Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Nieuwsoverzicht

 • Diensten Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw gesloten op 25/1

  RO%20en%20Stedenbouw%20gesloten_25-1.png
  Op donderdag 25 januari zullen de dienst Ruimtelijke Ordening en de dienst Stedenbouw van 9 tot 12 uur gesloten zijn wegens een opleiding.

  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 17 januari 2018
 • Inschrijvingen sportkampen en kinderopvang krokusvakantie starten op 13 januari

  Sportkampen%20pasen%20%281%29.jpg

  Wil je je kind(eren) in de krokusvakantie naar een sportkamp of Kinderopvang De Puzzel sturen? Zet je dan op zaterdag 13 januari om 10 uur klaar aan je computer om in te schrijven via onze webshop, want het aanbod is zéér populair!


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 3 januari 2018
 • Werken in de Stationsstraat

  omleiding%20Stationsstraat.jpg

  Update! De werken in de Stationsstraat zullen wegens onvoorziene omstandigheden later starten. De aannemer heeft drie dagen droog weer nodig om de inspectieput van de riolering te vervangen. Dit betekent concreet dat de werken voorlopig (en al zeker deze week) niet zullen starten. We houden jullie via onze website en sociale media op de hoogte van meer nieuws over deze geplande werken.


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 5 januari 2018
 • Haalbaarheidsstudie derde fase administratief centrum opgestart

  RUP%20centrum.jpg

  Eind november 2017 startte de gemeente Denderleeuw in samenwerking met Solva een haalbaarheidsstudie op omtrent de derde fase van het administratief centrum. Bedoeling is om te bekijken of de functies van het OCMW, Huis van het Kind, Vrije Tijd en de bibliotheek kunnen samengebracht worden op de site van het administratief centrum. Nadat de resultaten van de haalbaarheidsstudie bekend zijn, zal er hierin een beslissing genomen worden.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 11 januari 2018
 • Omgevingsvergunning vervangt milieu-, stedenbouwkundige- en de verkavelingsvergunning

  omgevingsvergunning%20foto.PNG

  Vanaf 1 januari worden alle nieuwe vergunningsaanvragen ingediend volgens de procedure van de omgevingsvergunning.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 8 januari 2018
 • Vernieuwing wegdek Guido Gezellestraat en Stationsstraat

  Guido%20gezellestraat.JPG

  Op de gemeenteraad van december werd het bestek voor de vernieuwing van het wegdek in de Guido Gezellestraat en de Stationsstraat goedgekeurd. Deze twee belangrijke straten in het centrum van Denderleeuw bevinden zich in slechte staat en daar moet dringend iets aan gedaan worden. Bedoeling is om in 2018 een nieuwe asfalt laag te gieten.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 27 december 2017
 • Gemeente en natuurpunt werken samen voor de Wellemeersen

  Wellemeersen.jpg

  Denderleeuw gaat samenwerken met Natuurpunt voor het beheer van de wandel- en natuurbelevingslus in de Wellemeersen. De overeenkomst werd op de gemeenteraad van december goedgekeurd en betekent concreet dat Denderleeuw de wandelpaden zal maaien en onderhouden en de knuppelpaden zullen worden hersteld door Natuurpunt, met materiaal van de gemeente.


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 22 december 2017
 • Bouwvergunning nieuw lokaal Jeugd Welle in Broekpark is binnen

  jeugd%20Welle.jpg

  Na het presenteren van een beleidsvisie in 2016 voor de jeugd- en sportinfrastructuur van Denderleeuw werden het afgelopen jaar heel wat stappen gezet om de jeugdverenigingen duurzame oplossingen te bieden. Met het binnenhalen van de bouwvergunning op 8 december kan ook Jeugd Welle stilaan beginnen dromen van hun nieuwbouw aan het Broekpark. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 13 december 2017
 • Speelplein AwimbaLieje valt in de prijzen

  Logo%20speelpleinwerking%20%7E%20web.png

  Speelpleinwerking AwimbaLieje Denderleeuw heeft de Provinciale Prijs ‘Jeugdwerk voor Allen’ gewonnen. Met deze prijs wil het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen de toegankelijkheid en diversiteit in het jeugdwerk stimuleren en ondersteunen. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 8 december 2017
 • Inwoners kiezen voor De Palaver

  Ontmoetingshuis%20de%20Palaver%204-12-2017%20%28WD%29%20008%20%28Medium%29.jpg

  Deze zomer startte de gemeente de zoektocht naar een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk. Inwoners konden namen insturen en tijdens de maand september was er de mogelijkheid om te stemmen op een shortlist van 5 namen. Uit de lijst werd ‘De Palaver’ verkozen tot de nieuwe naam van het ontmoetingshuis dat in voorjaar 2018 de deuren zal openen. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 5 december 2017