Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Baby- en peuteropvang bij Kinderopvang De Puzzel

 

Logo Kinderopvang De Puzzel: dienst Baby- en peuteropvangKinderopvang De Puzzel werkt samen met een 30-tal onthaalouders die iedere werkdag klaarstaan om kinderen tussen 0 en 3 jaar op te vangen. Elk kind is welkom, ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte. 

 

De opvang van de kleine kinderen gebeurt in de privé-woning van de onthaalouder. De onthaalouder beslist zelf over de begin- en einduren van de opvang. 

 

Ons team van zelfstandige onthaalouders wordt op alle vlakken ondersteund door Kinderopvang De Puzzel, bijvoorbeeld met materiaal zoals verzorgingskussens, kinderbedjes en matrasjes, eetstoelen, babysit, speelgoed... De onthaalouders worden ook bijgestaan door onze coördinatoren en volgen jaarlijks minimum 12 uur vorming. 

Zoekt u opvang voor uw kindje?

Bent u zwanger en zoekt u opvang voor uw kindje als u terug gaat werken? Aarzel dan niet en schrijf online in op de wachtlijst van Kinderopvang De Puzzel. Of contacteer een van onze medewerkers op het nummer 053 64 14 70.

 

Hoe vroeger in de zwangerschap de opvang geregeld, hoe meer kans u hebt op een oplossing op maat!

Belangrijke tip!

Wij raden u aan om ook een plaatsje aan te vragen in de particuliere opvangvoorzieningen in Denderleeuw:

Groepsopvang met inkomenstarief (betaling volgens inkomen)

Kinderdagverblijf De Kadeekes

De Nayerstraat 11A

9470 Denderleeuw

053 647 879

kdvdekadeekes@gmail.com

www.kdvdekadeekes.be

 

Doedeldorp

Meiboomlaan 37

9470 Denderleeuw

09 269 85 06

doedeldorp@partena-partners.be

www.partena-kinderopvang.be

Groepsopvang met vrije prijs

De Bengeltjes

Landuitstraat 223 (vanaf oktober 2017: Vrijheidsstraat 40)

9470 Denderleeuw

0468 325 462

Debengeltjes2011@telenet.be

 

Baby Paradise

Hertstraat 54

9473 Welle

0472 342 325

babyparadise@live.be

Zelf onthaalouder worden?

Word jij onthaalouder in Denderleeuw? 


Neem dan snel contact op met Kinderopvang De Puzzel via 053 64 14 70 of babypeuteropvang@denderleeuw.be.

U wordt dan uitgenodigd voor een eerste verkennend gesprek waarbij u een antwoord krijgt op al uw vragen. 

Voordelen

Aan de slag gaan als onthaalouder bij Kinderopvang De Puzzel biedt tal van voordelen. U kan gewoon thuis werken in uw eigen woning en toch wordt u volop pedagogisch begeleid en administratief ondersteund door de coördinatoren van De Puzzel. 

 

Bovendien steunt en ondersteunt de gemeente Denderleeuw de onthaalouders van Kinderopvang De Puzzel op allerlei manieren. Niet alleen kan u materiaal gebruiken (bedjes, parken, eetstoelen, vuilniszakken, vochtige doekjes…) of vormingsavonden bijwonen, u krijgt ook een hospitalisatieverzekering, een teambuildingsactiviteit, een abonnement op het tijdschrift KIDDO, de terugbetaling van het griepvaccin, een cadeautje op de Dag van de Onthaalouder, een vormingspremie en een speelgoedpremie. 

Startende onthaalouders krijgen bovendien een startpremie van 430 euro. Ook het kennismakingstraject gezinsopvang dat kandidaat-onthaalouders moeten volgen, wordt terugbetaald bij de effectieve start als onthaalouder.

Meer info

Op de website www.ikwordonthaalouder.be kunnen kandidaten ontdekken welke stappen ze moet zetten om onthaalouder te worden.

 

Of bekijk alvast onze brochure 'Word onthaalouder. Praktische startersgids voor onthaalouders'

 

Uiteraard kan u ook de dienst Baby- en Peuteropvang van Kinderopvang De Puzzel contacteren: via 053 64 14 75, babypeuteropvang@denderleeuw.be of langskomen in het Huis van het Kind (Spoorweglaan 1A in Denderleeuw).

 

Banner Word onthaalouder