Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Inschrijvingen voor sportkampen en kinderopvang in de paasvakantie starten op 11 maart

Wil je je kind(eren) in de paasvakantie naar een sportkamp of kinderopvang De Puzzel sturen? Zet je dan op zaterdag 11 maart om 10 uur klaar aan je computer om in te schrijven via onze webshop, want het aanbod is zéér populair!Het volledige vrijetijdsaanbod in het voorjaar voor kinderen en jongeren, met een overzicht van en alle praktische info over de sportkampen en kinderopvang, vind je in onze brochure 'de SchavUiT'.

Online inschrijvenSportkampen pasen (7).jpg

Alle inschrijvingen voor de sportkampen en kinderopvang verlopen via de webshop. Voor de paasvakantie starten de inschrijvingen op zaterdag 11 maart om 10 uur. 

Actieknop webshop

Belangrijk! Maak vooraf een profiel aan

Zo verlies je geen tijd op het moment van de inschrijvingen.

  1. Meld je aan (als nieuwe of bestaande gebruiker)
  2. Maak eenmalig een gezinsprofiel aan
  3. Vul de contactpersonen aan in ‘mijn profiel’

Online betalen

Je betaalt rechtstreeks online na reservatie voor een kamp én vakantieopvang.

 

Andere voordelen

Via de webshop kan je steeds de beschikbaarheid van de kampen of kinderopvang raadplegen, krijg je na inschrijving meteen een reservatiebevestiging - ook buiten de kantooruren - en kan je te allen tijde het overzicht van je nieuwe of eerdere bestellingen en fiscale attesten bekijken. 

Assistentie

Hoe je inschrijft via de webshop, lees je in onze handleidingen. Je kan ook hulp krijgen bij Buurtcomputer of in het Huis van het Kind. Breng je identiteitskaart, bankkaart en kaartlezer van je bank mee zodat we een plaatsje kunnen reserveren. Beschik je al over een profiel in de webshop? Breng dan ook je logingegevens mee.

Buurtcomputer helpt je op weg

Onze vrijwilligers maken voor jou een profiel aan en tonen hoe je online kan inschrijven en betalen:

  • in de bib (Vrijheidsstraat 11): elke maandag van 14 tot 15.30 uur en donderdag van 18.30 tot 20 uur
  • in het Huis van de Sociale Economie (Stationsplein 17-19): elke maandag en donderdag van 9 tot 12 uur
Huis van het Kind

Bij de administratie van Kinderopvang De Puzzel kan je steeds terecht met al je vragen: Huis van het Kind, Spoorweglaan 1A in Denderleeuw.

 

-> Op zaterdag 11 maart, de startdag van de inschrijvingen, kan je tussen 9.30 en 11 uur bij hen terecht voor assistentie.

Dienst Vrije tijd

Er worden geen telefonische inschrijvingen aanvaard. Via de webshop kan je enkel inschrijvingen doen voor je eigen kinderen, niet voor vriendjes of familieleden.

 

-> De collega's van de dienst Vrije tijd staan op zaterdag 11 maart tussen 9.30 en 11 uur klaar om assistentie te bieden bij je online inschrijving. 

Praktische info

Wil je meer weten over prijzen, annuleren, uren, ...? Bekijk dan zeker alle praktische info over de sportkampen en de kinderopvang.

Nog vragen?

Dienst Vrije tijd: 053 645 400 - vrijetijd@denderleeuw.be 

Kinderopvang De Puzzel: 053 641 470 - buitenschoolseopvang@denderleeuw.be

Geplaatst op maandag 6 maart 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.