Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Vernieuwing van betonvakken in de Langestraat

Vanaf 6 september start een aannemer met het opbreken en vernieuwen van bepaalde betonvakken in de Langestraat. Deze werken zullen zes weken in beslag nemen. 

 De werken zullen gebeuren in twee fasen:

  • De eerste fase omvat het opbreken van betonvakken aan de kant van de pare huisnummers. De opbraakwerken zullen 5 dagen duren. Na het vernieuwen van de betonvakken volgt een uithardingsperiode gedurende 2 weken. Tijdens deze fase blijft doorgaand verkeer in beide richtingen mogelijk.
  • In de tweede fase, vanaf 2 oktober en bij gunstige weersomstandigheden, breekt de aannemer betonvakken op aan de kant van de onpare huisnummers. Hierbij zal het verkeer komende van N405-Steenweg richting het Welleplein omgeleid worden via de Regentiestraat. Het verkeer vanaf het Welleplein naar N405-Steenweg kan in éénrichting de Langestraat doorrijden.

Voor voetgangers en fietsers is de straat altijd bereikbaar. Inritten ter hoogte van een vernieuwd betonvak zullen gedurende drie weken niet toegankelijk zijn.

Bewoners die hun oprit door uitzonderlijke omstandigheden moeten bereiken (bv. verhuis, private werken, enz.), nemen best contact op met de dienst Openbare Ruimte.

 

De planning van de huisvuilophaling blijft behouden gedurende de hele periode van de werken.

 

Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met Dorien Culo via 053 640 664 of dorien.culo@denderleeuw.be. 

omleiding werken Langestraat


Geplaatst op dinsdag 5 september 2017
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.