Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Werken in de Stationsstraat

Update! De werken in de Stationsstraat zullen wegens onvoorziene omstandigheden later starten. De aannemer heeft drie dagen droog weer nodig om de inspectieput van de riolering te vervangen. Dit betekent concreet dat de werken voorlopig (en al zeker deze week) niet zullen starten. We houden jullie via onze website en sociale media op de hoogte van meer nieuws over deze geplande werken.Er worden werken uitgevoerd in de Stationsstraat. Het wegdek ter hoogte van nummer 31 zal hersteld worden. Een inspectieput van de riolering is verzakt en dient dringend hersteld te worden.

De werken zullen 14 dagen duren. Dit onder voorbehoud van onvoorziene technische situaties of slechte weersomstandigheden.

 

Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Stationsstraat tussen het Stationsplein en de Van Lierdestraat. Enkel plaatselijk verkeer is toegestaan. Voor fietsers en voetgangers is de straat wel toegankelijk.

Er is een omleiding voorzien:

  • Verkeer komende van de A. Rodenbachstraat volgt Van Lierdestraat, Wijmenierlaan, Omlooplaan en De Nayerstraat.
  • Verkeer vanuit de richting van het Stationsplein en de rotonde volgt De Nayerstraat, Omlooplaan, Wijmenierlaan en Van Lierdestraat.

omleiding stationsstraat

 

Er wordt een tijdelijke bushalte voorzien door de Lijn aan het begin van de De Naeyerstraat. De halte in de Stationsstraat, aan de apotheek, zal dus NIET worden bediend.

 

De huisvuilophaling door ILvA gebeurt volgens de voorziene planning.

Bewoners dienen wel hun huisvuil aan te bieden op het inzamelpunt aan het kruispunt met de Van Lierdestraat.

 

Voorziet u tijdens de werken een verhuis of andere dringende levering, dan vragen wij u dit tijdig aan ons te laten weten.

Hiervoor en voor informatie over de werken kan u steeds contact opnemen met Dorien Culo via 053 640 664 of dorien.culo@denderleeuw.be


Geplaatst op vrijdag 5 januari 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.