Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Schrijf in op de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie

Bespaar maar liefst 20% op je energiefactuur door je in te schrijven voor de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie.Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te coun­teren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandi­ge zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met onze gemeente en vzw BEA. Door deze samenaan­koop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerdInschrijven is geheel vrijblijvend.

 

Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs bij de deelnemer voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions. Als de deelnemer uiteindelijk tevreden is van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoe­ring van de maatregel(en) op.

Praktisch

De actie loopt van 01/02/18 tot en met 31/12/18.

Inschrijven kan via www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil. Op de website vind je ook alle info over het verder verloop van de procedure.

 

Heb je geen mailadres of beschik je niet over internet, maak dan even een afspraak met onze Dienst Leefomgeving op het nummer 053 640 651. Ze helpen je graag verder met je inschrijving voor de groepsaankoop. 

Meer info

www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
053 41 66 66


groepsaankoop

Geplaatst op donderdag 1 februari 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.