Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Een terugblik op 2017 in ons jaarverslag

De publicatie van het jaarverslag is een uitgelezen moment om even stil te staan bij al het gepresteerde werk van het voorbije jaar. Aan de hand van cijfers, tabellen, foto's en tekst verneem je wat het gemeentebestuur realiseerde in 2017. Het document werd in april toegelicht aan de raadsleden en het gemeentepersoneel. Nu is de informatie ook raadpleegbaar voor het grote publiek, als pdf op de gemeentelijke website en ook in de vorm van een filmpje op de gemeentelijke Facebook-pagina. 

»    Lees het jaarverslag 2017

 


jaarverslag 2017In het jaarverslag blikken we terug op wat de gemeente het afgelopen jaar concreet verwezenlijkte. Al onze acties zijn gekoppeld aan een van deze drie beleidsdoelstellingen: duurzaamheid en leefbaarheid, eigenheid en authenticiteit, en toegankelijkheid. Ze vormen de grote ‘kapstokken’ in onze meerjarenplanning 2014-2019.

 

Enkele mooie realisaties van het voorbije jaar: de grootschalige campagne ‘Propere buurt, aangename buurt’ voor een nette gemeente en een zwerfvuilactie in Iddergem, de organisatie van een eerste Bloemenmarkt op het Dorp, de opening van een dierenherdenkingsplaats en hondenlosloopweide aan ’t Kasteeltje, de afwerking en inhuldiging van de nieuwbouw van de gemeenteschool Iddergem, de herinrichting van het kruispunt Drieselken-Kattestraat en de werken aan het speelplein in de Ringlaan met participatie van de buurtbewoners, de aanleg van de gescheiden fietsinfrastructuur op de nieuwe Kemelbrug, waar ook een uniek erfgoedproject op poten gezet werd door de brugpijlers te sieren met 4 fotopanelen.

 

Wie graag alle realisaties van 2017 overloopt, kan het jaarverslag 2017 downloaden op www.denderleeuw.be/beleidsdocumenten.

Je kan ook langs komen bij de dienst Financiële Zaken in het administratief centrum om de documenten in te kijken. 

 

En voor wie het allemaal iets visueler en flitsender mag zijn, kan het filmpje ‘Een terugblik op 2016’ op onze Facebookpagina afspelen of hieronder bekijken. 
 

 

Geplaatst op maandag 28 mei 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.