Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Verkeershinder door betonherstellingen in diverse straten

In de periode tussen 4 juni en 13 juli worden betonherstellingen uitgevoerd in de Hertstraat, Toekomststraat, wijngaardstraat, Hoogstraat en Veldstraat. Hierdoor geldt tijdelijk een gewijzigde verkeerssituatie in deze straten. De planning van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.WerkenIn de periode tussen 4 juni en 13 juli worden op verschillende plaatsen in Denderleeuw betonherstellingen uitgevoerd.

Hertstraat, Toekomstraat en Wijngaardstraat 

De aannemer start op 4 juni eerst in de Hertstraat, Toekomstraat en Wijngaardstraat. Vanaf de start worden de te herstellen betonvakken, incl. uitharding, voor een 20-tal dagen afgesloten.

In de Hertstraat en Wijngaardstraat blijft de hinder beperkt tot beurtelings doorgang van het verkeer.

 

De Toekomststraat, gedeelte tussen Nieuwstraat en Sint Amandstraat, dient te worden afgesloten.

Omleiding wordt voorzien via Nieuwstraat, Boriaustraat, Vrijheidsstraat, Landuitstraat, Huissegemstraat, Zandplaatstraat, Trapstraat, Bergstraat.


Hoogstraat

Op 11 juni start de aannemer in de Hoogstraat.

In de eerste fase wordt gewerkt langs de kant van de onpare huisnummers.

 

In de tweede fase, die start vanaf 9 juli 2018, wordt gewerkt langs de kant van de pare huisnummers en tussen kruispunt Sijpestraat en Victor Witterzeelstraat.

Voor het uitvoeren van deze betonherstellingen is de Hoogstraat afgesloten tussen kruispunt Sijpestraat en Victor Witterzeelstraat en worden mobiele verkeerslichten geplaatst tussen kruispunt Kloosterstraat en Rabatten.

De Leliestraat, deel tussen Hoogstraat en Aststraat, wordt omwille van veiligheidsoverwegingen tijdelijk éénrichtingsverkeer (reguliere rijrichting van Hoogstraat naar Aststraat).

Veldstraat

Aansluitend zullen ook betonherstellingen uitgevoerd worden in de Veldstraat. Net als in de Wijngaardstraat is de hinder hier beperkt en blijft beurtelings doorgang langsheen de werkzone mogelijk.

Geplaatst op donderdag 31 mei 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.