Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Denderleeuw bruist op Parasol

Op zaterdag 14 juli en zaterdag 18 augustus kan iedereen vanaf 15 uur opnieuw terecht in de mooie setting van de tuin van ’t Kasteeltje voor een zomers feestje. Het tweedaags minifestival Parasol staat opnieuw klaar met een divers en aantrekkelijk programma, gekoppeld aan animatie voor klein en groot, de nodige aandacht voor gezinnen met kinderen en een pak culinaire (hoog)standjes.

 Op Parasol staat ontmoeting centraal. Bedoeling is om in een ongedwongen sfeer samen met je buren, vrienden en familie te genieten van de optredens en animatie. Het festival is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen de vrijetijdsdiensten, de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking en verschillende lokale verenigingen. Dit zorgt voor een zeer divers programma, met voor elk wat wils. Een pak vrijwilligers bemannen onze eet- en drankstandjes, waar je kan proeven van zowel de typisch Belgische keuken, als meer wereldse en exotische gerechten.

 

Parasol is een minifestival dat garant staat voor plezier voor jong en oud. De jongsten onder ons kunnen genieten van onder meer de unieke show Eureka!, kinderbands De Piepkes en De Planken en de clownvoorstelling Viva Victor. Wie een gek kapselidee wil uittesten of een grappig snoetje wil laten zetten, kan terecht bij het Kinderkapsalon of de grimeartiesten.

 

’s Avonds zijn er optredens van Brazzmatazz, Skyblasters, Bram & Lennert, Kolonel Djafaar, JKBoy, Full Coverage en veel meer. Stilzitten wordt quasi onmogelijk. Het gedetailleerde programma is te vinden op de evenementen van de gemeentelijke Facebookpagina of op www.denderleeuw.be/parasol.

 

Meer info over alle zomeractiviteiten bij de afdeling Vrije Tijd: vrijetijd@denderleeuw.be – 053 645 400.

 

Parasol 2018

Geplaatst op maandag 9 juli 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.