Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Verkeershinder door betonherstellingen in de Hoogstraat en Veldstraat

Op 7 augustus hervat de aannemer de betonherstellingen in de Hoogstraat en Veldstraat. Hierdoor geldt tijdelijk een gewijzigde verkeerssituatie in deze straten. De planning van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.Verkeersbord_wegenwerken2.jpgVoor het bouwverlof werden al betonvakken hersteld in de Hertstraat, Toekomststraat, Wijngaardstraat en in een gedeelte van de Hoogstraat.

 

Vanaf 7 augustus worden de overige herstellingen uitgevoerd.

Hoogstraat

Eerst start de aannemer met de werken in de Hoogstraat. Het betreft werken ter hoogte van Hoogstraat nrs 72 tot 76, nr 83, nrs 88 tot 90, nr 94, nr 106, nr 108, en aan het kruispunt met de Leliestraat. 


De aannemer herstelt de vakken met snel hardende beton om de hinder voor het verkeer en de bewoners zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de werken zullen de opritten van de woningen, die binnen deze zone vallen, niet toegankelijk zijn met de wagen. Voetgangers kunnen op elk moment de woningen bereiken.


De werken in de Hoogstraat zouden afgerond moeten zijn tegen de start van het nieuwe schooljaar.

Plan werken Hoogstraat


Verkeersregeling

Voor het uitvoeren van de werken worden mobiele verkeerslichten geplaatst tussen kruispunt Kloostersstraat en Rabatten.

De Leliestraat, deel tussen Hoogstraat en Aststraat, wordt omwille van veiligheidsoverwegingen tijdelijk éénrichtingsverkeer (reguliere rijrichting van Hoogstraat naar Aststraat).

Verkeer komende van de kern van Iddergem kan de Hoogstraat bereiken via de Kerpelstraat, Victor Witterzeelstraat of Sijpestraat.

Veldstraat

Aansluitend zullen ook betonherstellingen uitgevoerd worden in de Veldstraat. Het betreft werken ter hoogte van Veldstraat nr. 91, nr. 43 en nr. 95.

De hinder blijft beperkt tot beurtelings doorgang van het verkeer. 

Meer info

Dienst Openbare Ruimte: 053 640 664 - openbareruimte@denderleeuw.be


Geplaatst op donderdag 26 juli 2018
Meer nieuws

Reageren

U moet aangemeld zijn om reacties te plaatsen.