Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Nieuwsoverzicht

 • Nieuwe verlichting voor voetgangerstunnel en fietsenstalling station Denderleeuw

  Verlichting%20tunnel%20treinstation%20%282%29%20%28Medium%29.JPG

  In opdracht van de gemeente Denderleeuw heeft Eandis de voetgangerstunnel onder het station van Denderleeuw, waar dagelijks 9000 reizigers passeren, voorzien van gloednieuwe verlichting. De oude TL-armaturen zijn vervangen en het lichtniveau is opgetrokken, wat de zichtbaarheid en het veiligheidsgevoel verbetert. Ook in de onmiddellijk omgeving van het station werd nieuwe verlichting geplaatst.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 3 mei 2018
 • Maak van jouw straat een speelstraat tijdens de zomermaanden

  MOBILTEIT_speelstraten.jpg

  Wil je van jouw straat een speelstraat maken deze zomer? Doe dan minstens 1 maand vooraf een aanvraag bij de gemeentelijke mobiliteitsdienst.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 7 mei 2018
 • Voetgangerstunnel en fietsenstalling station Denderleeuw krijgen extra verlichting

  Station.JPG

  Om het onveiligheidsgevoel aan het stationsbuurt aan te pakken investeert de gemeente ruim 100.000 euro in openbare verlichting in de voetgangerstunnel en de fietsenstalling. Dit werd op de gemeenteraad van januari goedgekeurd. De plaatsing van deze extra verlichting is voorzien voor eind februari.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 31 januari 2018
 • Vernieuwing wegdek Guido Gezellestraat en Stationsstraat

  Guido%20gezellestraat.JPG

  Op de gemeenteraad van december werd het bestek voor de vernieuwing van het wegdek in de Guido Gezellestraat en de Stationsstraat goedgekeurd. Deze twee belangrijke straten in het centrum van Denderleeuw bevinden zich in slechte staat en daar moet dringend iets aan gedaan worden. Bedoeling is om in 2018 een nieuwe asfalt laag te gieten.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 27 december 2017