Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Nieuwsoverzicht

 • Ga voor meer groen in je straat en doe mee aan de bebloemingswedstrijd!

  Bebloemingswedstrijd%20Ik%20doe%20mee%20-%20affiche%20A3%20%28Medium%29.jpg

  Deze zomer organiseert het gemeentebestuur opnieuw een bebloemingswedstrijd. Alle inwoners kunnen gratis deelnemen en maken kans op een mooie prijs. Schrijf je dus in, hang je ‘Ik doe mee’-affiche op en zet de bloemetjes buiten!


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 2 mei 2017
 • Volg uw nieuwe afvalkalender vanaf 1 april

  ILvA_logo.gif

  Normaal heeft u in de loop van de maand maart een nieuwe afvalkalender in de bus gekregen. Hierin vindt u het specifieke afvalschema voor uw buurt van 1 april 2017 tot 31 maart 2018. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 28 maart 2017
 • Gemeente ondertekent Burgemeestersconvenant voor een klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen

  Klimaatgezond%20Zuid-Oost-Vlaanderen%20-%20logo.jpg

  Denderleeuw engageert zich samen met 12 buurgemeenten, de Provincie Oost-Vlaanderen, streekintercommunale SOLVA en Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen, om de uitstoot van broeikasgassen drastisch terug te dringen. Daarom zullen zij een ambitieus actieplan uitwerken voor een klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen. Zo willen ze de CO2-uitstoot op het volledige grondgebied met 40% verminderen tegen 2030 ten opzichte van 2011. Daarnaast nemen zij ook maatregelen om de negatieve effecten van de klimaatverandering, zoals erosie, wateroverlast of verdroging, zo veel mogelijk te verzachten. Dat willen zij samen doen met inwoners, handelaars, bedrijven, verenigingen en landbouwers.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 1 februari 2017