Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Ruilwinkel De Wissel

Wat?

In De Wissel kunnen ouders baby- en kinderkledij ruilen tot en met maat 98. Per binnengebracht kledingstuk krijgt u 1 punt op de klantenkaart. Vervolgens kan u met de verzamelde punten shoppen. Om grotere spullen (buggy, bedje,...) te ruilen staat er een ruilbord waarop je je zoekertje of aanbieding kan plaatsen. Er is ook een naaimachine om ter plaatse kleine herstellingen uit te voeren.

Bijzondere aandacht voor kwetsbare gezinnen

Ouders die het wat moeilijker hebben, kunnen via het OCMW een klantenkaart krijgen met extra punten. Zo kunnen zij gratis enkele spulletjes aanschaffen en later opnieuw ruilen in De Wissel. Neem hiervoor contact op met uw maatschappelijk werker bij het OCMW.

Openingsuren

De ruilwinkel is open op:

  • dinsdag van 14 tot 16 uur
  • donderdag van 18 tot 20 uur
  • vrijdag van 10 tot 12 uur

Kledij en ander materiaal schenken kan tijdens de openingsuren of op dinsdag van 10 tot 12 uur en op vrijdagnamiddag na afspraak.

Locatie

U kan de ruilwinkel vinden in het Huis van het Kind (Spoorweglaan 1A, Denderleeuw).

Volg ons op Facebook

www.facebook.com/DeWisselDenderleeuw


Affiche Ruilwinkel De Wissel


De ruilwinkel is een project van De Wissel, een samenwerkingsverband tussen Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen, gemeentebestuur en OCMW Denderleeuw, met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen. De Wissel bouwt een geïntegreerd en ondersteunend aanbod uit voor jonge ouders in Denderleeuw, vertrekkend vanuit hun noden en behoeften.