Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Nieuwsoverzicht

 • Schapen zijn terug in het Broekpark

  DSC_0393%20%28Medium%29.JPG

  Sinds zondag 20 mei grazen er opnieuw een 80-tal schapen in het Broekpark. De schapen verblijven er tot en met 5 juni onder toezicht van een herder en een herdershond.


  » Lees meer...
  Geplaatst op zondag 20 mei 2018
 • WK voetbal op groot scherm in Den Breughel

  Duivels%20Denderleeuw.png

  De vriendenkring van de brandweerpost Denderleeuw en de gemeente slaan opnieuw de handen in elkaar om de wedstrijden van onze nationale ploeg live op groot scherm uit te zenden. Omdat het voor veel Belgen geen haalbare kaart is om richting Rusland te trekken, wordt Den Breughel voor de gelegenheid ingericht als WK-arena. Zowel in de foyer als in de grote zaal zullen de supporters de WK-matchen op groot scherm kunnen volgen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 17 mei 2018
 • Vervanging speeltuig Parkske Pots

  Speeltoestel%20parke%20pots.PNG

  Op 16 mei wordt het oude speeltuig in Parkske Pots, gelegen aan de Moreelstraat, vervangen door een nieuw exemplaar. Het oude speeltuig was versleten en herstellingen waren niet meer mogelijk. Daarom is er gekozen om een nieuw gelijkaardig speeltuig te plaatsen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 16 mei 2018
 • Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  DSC_0477%20%28Medium%29.JPG

  Op donderdag 17 mei vindt de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie plaats. De gemeente laat zowel aan het Administratief Centrum als aan het Kasteeltje de regenboogvlag wapperen en steekt met deze symbolische daad de holebi- en transgemeenschap een hart onder de riem.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 16 mei 2018
 • Hoe onderhouden we onze bermen?

  Klepelmaaien.jpg

  Vlaanderen heeft zoveel wegen dat de totale oppervlakte van alle wegbermen samen bijna zo groot is als de totale oppervlakte erkend natuurreservaat. Wegbermen zijn kleine, langgerekte stukjes natuur die toelaten dat planten en bloemen zich kunnen verplaatsen tussen natuurgebieden. De bloemenrijke bermen zijn ook een schuilplaats voor insecten en kleine zoogdieren. Ecologisch bermbeheer kan bijgevolg sterk bijdragen tot het natuurbehoud en de instandhouding van veel wilde planten en dieren. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 9 mei 2018
 • Vacatures: word jij onze nieuwe collega?

  Vacature-nieuwecollega.png

  Het gemeentebestuur van Denderleeuw is in volle ontwikkeling. We zijn dan ook op zoek naar dynamische en gedreven medewerkers (m/v/x).


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 13 april 2018
 • Op zoek naar een toffe vakantiejob?

  Button%20-%20Call2Action%20-%20inschrijven.png

  Wil jij ook met kinderen stoeien, ravotten, kampen bouwen, verhaaltjes vertellen,… kortom hun speelkameraad zijn in de buitenschoolse kinderopvang?  Zin in een creatieve en verantwoordelijke job om je zomervakantie op een boeiende manier te vullen? Dan kan je dit bij Kinderopvang De Puzzel!


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 16 maart 2018
 • Kom op 30 en 31 mei en 1 juni je personenbelasting invullen

  Belastingsaangifte.jpg

  Je belastingsbrief indienen is meestal niet zo eenvoudig. Om het je makkelijker te maken, helpen de medewerkers van de FOD Financiën je op weg en/of dienen ze je aangifte meteen in.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 7 mei 2018
 • Nieuwe verlichting voor voetgangerstunnel en fietsenstalling station Denderleeuw

  Verlichting%20tunnel%20treinstation%20%282%29%20%28Medium%29.JPG

  In opdracht van de gemeente Denderleeuw heeft Eandis de voetgangerstunnel onder het station van Denderleeuw, waar dagelijks 9000 reizigers passeren, voorzien van gloednieuwe verlichting. De oude TL-armaturen zijn vervangen en het lichtniveau is opgetrokken, wat de zichtbaarheid en het veiligheidsgevoel verbetert. Ook in de onmiddellijk omgeving van het station werd nieuwe verlichting geplaatst.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 3 mei 2018
 • Lees het infoblad van mei online

  mei_2018.PNG

  De komende dagen valt het gemeentelijke infoblad 'de Schakel' bij al onze inwoners in de brievenbus.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 26 april 2018