Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Leven & welzijn

Nieuws uit deze rubriek

 • Wil jij 'buddy' worden?

  Samen%20inburgeren%20-%20duo2.jpg

  Sinds begin 2016 loopt het buddy-project van het Vluchtelingenplatform Denderleeuw en het OCMW. Bedoeling is om het integratieproces te bevorderen bij vluchtelingen die in de lokale opvanginitiatieven van de gemeente verblijven. Samen met vrijwilligers gaan de vluchtelingen op stap, oefenen hun Nederlands, nemen deel aan activiteiten… Voor het project zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil je nieuwe mensen leren kennen en je actief inzetten voor vluchtelingen? Laat dan van je horen!


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 2 februari 2017
  Reageer
 • Gezocht: coaches en nieuwkomers voor het project ‘Samen Inburgeren’

  Samen%20inburgeren%20-%20duo.jpg

  ADiL, de vereniging van de integratiepartners Affligem, Denderleeuw en Liedekerke, wil een eerste gemeenschappelijk project rond inburgeringscoaching lanceren: Samen Inburgeren. Bedoeling is dat coaches het inburgeringsproces van inwoners van vreemde afkomst ondersteunen in Denderleeuw, Affligem en Liedekerke.

   


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 18 november 2016
  Reageer
 • Ontruiming op begraafplaatsen

  KerkhofDenderleeuw1.jpg

  Na verloop van tijd ontstaat er op een begraafplaats soms plaatsgebrek. Noodgedwongen dienen sommige graven dan plaats te ruimen voor nieuwe. Dat is nu het geval op de begraafplaatsen van Welle, Iddergem en Denderleeuw.


  » Lees meer...
  Geplaatst op zaterdag 12 november 2016
  Reageer
 • Minimale levering aardgas voor personen met een budgetmeter

  Budgetmeter%20aardgas.jpg

  Kan je je budgetmeter voor aardgas om financiële redenen niet opladen? Dan kan je van 3 november 2016 tot en met 31 maart 2017 bij je OCMW een minimale levering van aardgas vragen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 31 oktober 2016
  Reageer
 • Vanaf 4 oktober werkt de sociale dienst van het OCMW op afspraak

  OCMW%20werkt%20op%20afspraak%20-%20affiche%20A2%20%28Large%29.jpg

  De sociale dienst van het OCMW gaat binnenkort op afspraak werken. Op die manier kunnen de maatschappelijk assistenten voldoende tijd en aandacht schenken aan elke bezoeker en verdwijnen de soms lange wachttijden.


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 25 augustus 2016
  Reageer