Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Verkeer & veiligheid

 

 

Nieuws uit deze rubriek

 • Asfalteringswerken op maandag 23 en dinsdag 24 oktober

  werken%20Parochiestraat.jpg

  Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober zal een aannemer verbeteringen aanbrengen aan de asfaltverharding of de huidige toplaag verwijderen en een nieuwe toplaag gieten in de volgende straten: Parochiestraat, gedeelte tussen Steenweg en Sijpestraat (Iddergem), Beukel (Welle) en Kerkhofstraat, kruispunt met A. De Brabanterstraat (Denderleeuw). 


  » Lees meer...
  Geplaatst op vrijdag 20 oktober 2017
  Reageer
 • Denderleeuw maakt schoolomgevingen verkeersveiliger

  Veiligere%20schoolomgeving%20%284%29%20%28Medium%29.JPG

  De gemeente Denderleeuw wil alle schoolomgevingen in Denderleeuw verkeersveiliger maken en een uniforme uitstraling geven. Ook bushaltes, belangrijke oversteekplaatsen en kruispunten worden onder handen genomen. De werken zijn gestart op 2 oktober en zullen, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, over een maand afgerond zijn.


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 4 oktober 2017
  Reageer
 • Vanaf 9 oktober wegenwerken op de Expresweg (N45) in Haaltert

  N45.jpg

  Vanaf maandag 9 oktober start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken en de aanleg van de rechtsafslagstrook op de Expresweg (N45) in Haaltert. De wegenwerken zullen duren tot 3 november. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 28 september 2017
  Reageer
 • Stationsomgeving Denderleeuw behaalt goede score op veiligheid

  Persmoment%20259_1.JPG

  De stationsomgeving van Denderleeuw kampt al enige tijd met een onveiligheidsgevoel. Een objectieve analyse van de cijfers door de federale politie toont echter aan dat de stationsomgeving Denderleeuw in vergelijking met andere grote stations één van de veiligste buurten is. Deze analyse werd op maandagochtend 25 september in bijzijn van de pers voorgesteld. Het samenwerkingsverband met de lokale en federale politie, parket, gemeente Denderleeuw en NMBS blijft dan ook verder inzetten op acties om de stationsbuurt veilig en aangenaam te houden.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 25 september 2017
  Reageer
 • UPDATE Asfalteringswerken fietspad Wellemeersenstraat vanaf 28/9

  Asfalteringswerken_Wellemeersenstraat.PNG

  UPDATE! Niet op donderdag 21/9, maar wel op donderdag 28/9 start een aannemer met asfalteringswerken aan het fietspad in de Wellemeersestraat richting Erembodegem.


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 19 september 2017
  Reageer