Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Leren & werken

Nieuws uit deze rubriek

 • Mijn kind inschrijven voor schooljaar 2017-2018

  Inschrijvingen%20leerlingen%20lager%20onderwijs.jpg

  De vijf basisscholen van Denderleeuw bepalen jaarlijks gezamenlijke inschrijfperiodes. Is je kind geboren in 2015 (je kind start in de peuterklas) of wil je je kind voor een ander leerjaar inschrijven? Dan hou je best rekening met deze inschrijftermijnen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 6 februari 2017
  Reageer
 • Nieuwe computerinitiaties bij Buurtcomputer in het voorjaar 2017

  Buurtcomputer%20logo.jpg

  Heb je interesse in een gratis computerinitiatie op jouw maat? Wacht dan niet te lang om in te schrijven en verzeker je van een plaats.


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 13 december 2016
  Reageer
 • Kinderopvang De Puzzel lanceert webshop

  Webshop-Kinderopvang.jpg

  Vanaf 1 februari 2017 werkt kinderopvang De Puzzel met een webshop. Gaat je kind naar de voor- of naschoolse opvang of naar de vakantieopvang bij gemeentelijke Kinderopvang De Puzzel? Dan zal er voor jou als ouder een en ander veranderen. Geen nood! De Puzzel organiseert verschillende infoavonden en schakelt de vrijwilligers van Buurtcomputer in om de overschakeling zo vlot mogelijk te laten verlopen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 5 december 2016
  Reageer
 • Op zoek naar een leuk geschenk? Dan is de Denderleeuwbon iets voor jou!

  Denderleeuwbon%20logo.jpg

  Geen inspiratie voor een nieuwjaarsgeschenk? Weet je niet wat je onder de kerstboom moet leggen? Pieker je niet langer suf en schenk een Denderleeuwbon!


  » Lees meer...
  Geplaatst op donderdag 1 december 2016
  Reageer
 • Basisscholen lanceren samen filmpjes over schoolgaan in Denderleeuw

  Film%20basisscholen%20%282016%29.png

  De Denderleeuwse basisscholen werken al een hele poos samen met de gemeente rond het thema ouderbetrokkenheid. Zo werken de scholen sinds 2012 met een gezamenlijke engagementsverklaring in hun contacten met ouders. Vandaag lanceren ze zeven filmpjes gericht naar ouders over schoolgaan in Denderleeuw. Ouders krijgen te zien wat de scholen doen op het vlak van zorg en begeleiding, veiligheid… en wat de scholen van ouders verwachten. De filmpjes zijn één van de vele inspanningen die de scholen leveren om een goede samenwerking met ouders te bekomen. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 1 juni 2016
  Reageer