Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen

Leren & werken

Nieuws uit deze rubriek

 • Weet jij waar De Zetel zaterdag staat?

  DSC_0198%20%28Medium%29.JPG

  Een Denderleeuwbon is een fijn geschenk om te geven en nog meer om te krijgen. Je dagdagelijkse boodschappen, de auto voltanken, een lekker etentje, een mooi bloemetje... Met een Denderleeuwbon kan het allemaal! Momenteel kan je een Denderleeuwbon in het gemeentehuis en in de bib kopen. Vanaf 10 juni komen daar nog 2 verkooppunten bij. En daar hebben we een leuke wedstrijd aan gekoppeld. 


  » Lees meer...
  Geplaatst op woensdag 7 juni 2017
  Reageer
 • Kom op 10,11 en 12 mei je personenbelasting invullen

  Belastingsaangifte.jpg

  Je belastingsbrief indienen is meestal niet zo eenvoudig. Om het je makkelijker te maken, helpen de medewerkers van de FOD Financiën je op weg en/of dienen ze je aangifte meteen in.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 24 april 2017
  Reageer
 • Mijn kind inschrijven voor schooljaar 2017-2018

  Inschrijvingen%20leerlingen%20lager%20onderwijs.jpg

  De vijf basisscholen van Denderleeuw bepalen jaarlijks gezamenlijke inschrijfperiodes. Is je kind geboren in 2015 (je kind start in de peuterklas) of wil je je kind voor een ander leerjaar inschrijven? Dan hou je best rekening met deze inschrijftermijnen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 6 februari 2017
  Reageer
 • Nieuwe computerinitiaties bij Buurtcomputer in het voorjaar 2017

  Buurtcomputer%20logo.jpg

  Heb je interesse in een gratis computerinitiatie op jouw maat? Wacht dan niet te lang om in te schrijven en verzeker je van een plaats.


  » Lees meer...
  Geplaatst op dinsdag 13 december 2016
  Reageer
 • Kinderopvang De Puzzel lanceert webshop

  Webshop-Kinderopvang.jpg

  Vanaf 1 februari 2017 werkt kinderopvang De Puzzel met een webshop. Gaat je kind naar de voor- of naschoolse opvang of naar de vakantieopvang bij gemeentelijke Kinderopvang De Puzzel? Dan zal er voor jou als ouder een en ander veranderen. Geen nood! De Puzzel organiseert verschillende infoavonden en schakelt de vrijwilligers van Buurtcomputer in om de overschakeling zo vlot mogelijk te laten verlopen.


  » Lees meer...
  Geplaatst op maandag 5 december 2016
  Reageer